Rainbow sistem

Rainbow je najnapredejši sistem za čiščenje doma. Ima moč, da ustvari relativno močan zračni tok, ki očisti tako površinsko kot tudi zračno umazanijo, pesek in prah.

Moker prah ne leti

Prašni delci med sesanjem ne uhajajo v zrak temveč se ujamejo v ta zračni vrtinec, ki jih posesa v vodno kopel ... tako se ne vračajo v zrak v vašem domu, ki zato postane čist in svež. Poleg tega zrak navlaži ter po želji tudi aromatizira.

Ker za zadrževanje umazanije uporablja naraven element - vodo, za delovanje ne potrebuje vrečk. Po končanem čiščenju umazano vodo preprosto odlijete.

V očesu viharja

V središču Rainbow sistema, se nahaja tehnološko dovršen "Separator", ki za večjo vzdržljivost uporablja posebne, visoko odporne materiale. "Separator" ohranja skoraj vse umazanije in prah v notranjosti Rainbow sistema in jih vodi v vodni bazen. Iz Rainbow sistema tako prihaja le čist zrak.

Vodni svet

Znotraj vodnega rezervoarja se umazanija izloči iz zraka. V vaš dom se tako vrne čist in svež zrak. Za ta čistilni orkan skrbi motor, ki se ponaša z impresivno močjo. Vodni rezervoar pa seveda pomeni tudi, da vaš Rainbow deluje brez vrečke.

Certifikati

Rainbow je potrjen s certifikatom prijaznim asmatikom in alergikom, ki ga je izdala AAFA (Asthma and Allergy Foundation of America). Prav tako je prejemnik certifikata AHAM ter ima potrdilo neodvisnega inštituta CRI, kjer se je odlično izkazal na vseh področjih čiščenja. Certifikate si oglejte s klikom na sličico v levem stolpcu.