Rainbow - dodatna oprema

Rainbowmate

Enden najbolj raznoliko uporabnih nastavkov je gotovo Rainbowmate. Omogoča vam izvajanje finih čistilnih del, kot so čiščenje zofe ali odstrajevanje prahu iz skritih kotov. Odlično se obnese tudi pri odstranjevanju dlak domačih ljubljenčkov, ki se naberejo na vašem oblazinjenem pohištvu in preprogah. Zaradi svoje občutljivosti ga lahko uporabljate celo za čiščenje prahu z večjih sobnih rastlin.

PowerNozzle

Rainbow Power Nozzel ima svoj motor, ki doda dodatno moč čiščenja preprog in posteljnih vložkov. Power Nozzel pa kljub svoji izredni moči ni namenjen zgolj za sesanje od stene do stene! Lahko se uporablja na vseh vrstah preprog, različnih dimenzij in materialov. To mu omogoča poseben sistem za nastavljenje višine.

AquaMate

AquaMate za čiščenje vaše preproge uporablja vodo in posebno formulo čiščenja. AquaMate učinkovito deluje na vseh vrstah preprog in hitro suši. Vaš sosed bo mislil, da je vaša preproga strokovno očiščena.

AquaMate formula čisti, obnovi, odišavi in ščiti preproge. Formula je izdelana izključno za AquaMate in zagotavlja izredno moč čiščenja, pri čemer  pa tudi ščiti vaše preproge.

RainJet

RainJet uporabljamo za odstranitev vse umazanije s tla kot so ploščice, laminat, parket in druge trde površine. Ima rezervoar s kapaciteto za čiščenje prostorov, zamenljivi gobico in krtačo, oba nastavka  vso umazanijo počistita v Rainbow.

Rainmate

Čistilec in vlažilec zraka, ki skupaj z dišavami prijetno osveži in odišavi vaše prostore.

Rexafoamer

Je razpršilec za oblikovanje "suhe" milnice iz tekočega šampona. Vaše odeje, oblazinjeno pohištvo in preproge lahko šamponiramo prav v domu.

Aerofresh

Z Rainbow sistemom lahko čistite tudi vzgalvnike ter blazine vašega kavča ali zofe.  To vam omogoča posebna vakuum vrečka Aerofresh.  Pri čiščenju je posebej pomemben vakuum, saj iz blazine izsesa star zrak in raznovrstne delce umazanije in prahu. Vakuum vrečka vam v le dveh preprostih korakih omogoča čiščenje in osvežitev vaših odej in vzglavnikov s svežim zrakom in dezinfektorjem.

 

Rainbow E2 black

Rainbow E2 black